Трансформацията на Клои Кардашиян започна преди известно време. За никой не

...
Трансформацията на Клои Кардашиян започна преди известно време. За никой не
Коментари Харесай

Тайните на Клои Кардашиян за безупречна визия

Трансформацията на Клои Кардашиян стартира преди известно време. За никой не е загадка, че през годините тя постоянно се е чувствала някак отделена от сестрите си. Сами сме ставали очевидци по време на семейното риалити шоу по какъв начин тя е била наранена от рецензиите на медиите относно нейното тегло.

Със своята забележителна смяна Клои ни дава превъзходен образец по какъв начин да употребявате неприятните мнения като мотивация за реализиране на задачите си. Тя по всевъзможен метод натри носа на тези, които говореха неприятни думи по неин адрес.

В тази публикация ще научим малко повече за нейната рутина, обвързвана с грижата за кожата ѝ, упражненията, които извършва и хранителния режим, който способства за нейния външен тип.
Грижа за кожата
Най-важният стадий от рутината на Клои Кардашиян за поддържане на безупречната й визия е грижата за кожата. Звездата не си икономисва време и старания що се отнася до това да поддържа кожата си здрава и сияйна. Тя обществено е споделяла, че минава през няколко стъпки в своята рутинна грижа, които включват разчистване, тонизиране, хидратация и нанасяне на слънцезащитен крем.

Клои обръща особено внимание на потреблението на качествени артикули, които дават отговор на нейните потребности. Тя избира козметика, която съдържат натурални съставки и е подобаваща за нейния вид кожа.
Физическа интензивност
Както знаем, Клои Кардашиян поддържа деен метод на живот и постоянно практикува физически извършения. Тя постоянно споделя фотоси и видеа от своите тренировки в обществените мрежи. За нея спортът не е просто метод да поддържа форма, само че и асистент за това да излъчва самочувствие и сила.
 Здравословна храна
Храната играе основна роля в рутината на Клои за безупречна визия. Тя се е отдала изцяло на здравословен метод на хранене и доста рядко си разрешава да се глези. През годините тя е споделяла, че обича да подготвя храната си у дома и избира ястия, богати на протеини, зеленчуци и плодове. Това е едно примерно нейно меню:
Закуска: варено, бъркано или поширано яйце и овесени ядкиМеждинно: ябълка с фъстъчено масло и ядкиОбяд: салата с пиле и плодСледобедна закуска: плод или ядкиВечеря: риба или месо и зеленчуциДесерт: йогурт и купа плодове
Психическо здраве

Всъщност, психическото здраве играе съществена роля в рутината на Клои Кардашиян. Тя акцентира значимостта на това да показваме обич към себе си и да водим позитивен вътрешен разговор. Клои постоянно споделя вдъхновяващи мисли и цитати, които предизвикват нейните почитатели да бъдат положителни към себе си и да се стремят към личностно развиване.

Рутината на Клои Кардашиян за безупречна визия не се свежда единствено до физическите аспекти, само че включва и грижа за кожата, здравословни хранителни привички и психическото благоденствие. Всичко това ѝ оказва помощ да излъчва освен външна хубост, само че и убеденост, защото има положително отношение към себе си. В резултат на този метод Клои Кардашиян се трансформира във ентусиазъм за доста дами по света, които търсят баланс сред здраве, хубост и самоусъвършенстване.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР